Adidas Superstar Goedkoop

Comments · 529 Views

Het is misschien pas februari, maar het jaar van de Adidas Superstar Dames is in volle gang.Het is misschien pas februari, maar het jaar van de Adidas Superstar Dames is in volle gang. De iconische sneaker met schelp tenen krijgt een nieuwe frisse look toegevoegd aan zijn repertoire, met deze volledig blauwe uitvoering in suède. Van boven naar beneden is een vleugje metallic goud de enige andere kleur die je zult zien, aangezien zelfs de tong- en hiel-branding een tonale ingeslagen behandeling krijgen. De adidas Superstar "Navy Suede" is nu exclusief verkrijgbaar bij JD Sports in het VK.

Het jaar van de Adidas Superstar Heren krijgt weer een bijdrage met deze exotische make-over speciaal voor de dames. De adidas Originals Superstar 80s voor dames heeft een bovenwerk van zowel een metalen schelp als een bovenwerk van ponyhaar, ook gedetailleerd met leer met reptielstructuur voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt ​​aan de viering van een jaar lang van de iconische lage hoepelschoen. Vrouwelijke Superstar-liefhebbers kunnen deze nu ophalen bij geselecteerde Adidas Superstar Goedkoop zoals Oneness.

Adidas 'grote push voor de iconische Adidas Superstar Sale dit jaar door de sneaker met schelp tenen een geheel nieuwe kijk te geven met de ‘Pixel Camo’ constructie. De unieke behandeling wordt gekenmerkt door een bovenwerk van premium leer dat strategisch is geperforeerd om subtiele vormen van camouflage over het bovenwerk te vormen. Voor de colorway die we hier zien, krijg je een overwegend wit bovenwerk geaccentueerd met marineblauw op de tong met een aangepaste vorm en hiellip.

Comments