Nike BW Goedkoop


De Nike BW Sale maakt een comeback van alle soorten in 2016De meest recente Bread Butter-beurs in Berlijn gaf ons een voorproefje van een nieuwe Nike BW Dames. Het lijkt erop dat de zuivere mix van wit en zwart met neptunusblauwe accenten zo dope was dat Nike het ook aan een aankomende Air Max 90 heeft toegevoegd. Elk paar heeft zijn eigen kenmerkende luchtbellenkussen, omlijst in de saffierachtige tint blauw, die er allebei goed uitzien zodat je misschien een moeilijke keuze hebt.

De Air Max Breathe-collectie van Nike Sportswear wordt uitgerold en hier is er een waarvan de naam kan worden samengevat als de ‘BW BR’. De Nike BW Heren Breathe is een uiterst geventileerde versie van het vierde vlaggenschip van Max, en de eerste colorways komen dit weekend naar Japan. Deze drie ontwerpen zijn relatief groenblijvend, maar bij nadere beschouwing wordt de volledig gaasachtige make-up onthuld waardoor mensen deze als een Nike BW Goedkoop aanzagen toen de foto's een tijdje geleden voor het eerst opdoken.

De Nike BW Sale maakt een comeback van alle soorten in 2016, deze keer uitgerust met glorieus "Vachetta Tan" leer. Als deze beige colorway er bekend uitziet, heb je hem misschien eerder gezien op de Air Jordan 1 of Air Flight 89, en hij zal deze maand ook te zien zijn op een aanstaande NikeLab basketbalschoen. Hoewel dit geen NikeLab-release is, hebben deze sneakers schijnbaar hetzelfde Lux-effect.

411 Views

Comments